Loading

Trappstädning i Stockholm

Vi är ett städföretag med ett komplett utbud inom lokalvård och service i Stockholm. Låt våra erfarna medarbetare se till att era trapphus håller sig i gott skick.

Våra kunder är både fastighetsägare och andra företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Noggrann städning med känsla för kvalitet

Våra ledord är noggrannhet och effektivitet, vilket är något som reflekteras inte bara i det praktiska resultatet utan även i förhållandet till våra kunder. Vi vet att en nära dialog är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med kunderna och vi är snabba att anpassa oss efter dina behov så att du får en skräddarsydd trappstädning.

När du tagit kontakt med oss kommer vi gärna ut och tittar på ert trapphus – och eventuellt andra lokaler – för att avgöra vilka insatser som behövs. När vi vet mer kan vi uppskatta tidsåtgång, materialåtgång och komma med en kostnadsfri offert på ert uppdrag.

18566-städhjälp

Nöjd kundgaranti

Vi erbjuder alla de tjänster du kan tänkas behöva inom byggstädning och det går bra att bygga ihop skräddarsydda lösningar baserade på dina önskemål. Ibland vill man t ex endast ha hjälp med slutstädningen, men ibland behöver man även assistans med fönsterputsning och bortforsling av sopor. Hos oss kan du sätta ihop en tjänst helt anpassad efter dina behov.

Kom igång med Veckostädning
Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller hembesök för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.
Boka nu

© 2020 SR Proffsen - All Rights Reserved

Öppettider:
Mån – Fre 8:00 – 17:00

Adress:
 
Lättingebacken 32,16362 Spånga