Loading

Kontorsstädning

Ta hjälp av SR Proffs AB för kontors- och företagsstädning! Vi erbjuder lokalvård för er arbetsplats, bostadsrättsförening och andra lokaler. Ni får lokalvård med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam miljö, efter era behov. Vi städar med samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem. Låt ett proffs ta hand om städningen, så att ni kan tänka på annat.

Vårt mål är att skapa rena och trevliga miljöer​

SR Proffs hjälper både företag och organisationer med effektiv kontorsstädning i Stockholm. Vår kunniga personal kan alltid garantera hög kvalitet på allt från kundbemötande till själva städningen, samtidigt som vi håller nere kostnaderna. Oavsett om det rör sig om ett mindre kontor i innerstan eller ett större kontorskomplex i något av Stockholms industriområden så är vi på SR Proffs AB rätt val.

182ss52-städhjälp

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Vad som ingår?

Vid kontorsstädning ingår självklart grundstädning av hela kontoret för bästa resultat. Vi följer en standardiserad checklista men är även flexibla och anpassar tjänsten för att passa ditt företag perfekt. 

Allmänna ytor:

– Golven dammsugs och rengörs
– Mattorna dammsugs
– Alla fria ytor dammas av, så som hyllor, tavlor och bänkar.
– Lister, dörrar och speglar rengörs. Fläckar tas bland annat bort.
– Alla papperskorgar töms.

Kök och badrum:

– Diskbänkar torkas av
– Rengöring av kaffemaskiner
– Rengöring av handfat, samt diskho
– Rengöring av toalett, både in – och utvändigt.

Det finns även tilläggstjänster som kan köpas till vid behov, bland annat vård av golv, fönsterputs och persiennrengöring. Självklart inkluderar alla våra priser rengöringsmedel så att du ska slippa köpa in det innan vårt besök.

Efter varje utfört arbete går vi igenom städningen tillsammans. Vid eventuella klagomål och synpunkter åtgärdar vi det direkt! Åsikter och kritik är alltid välkomna för att vi ska kunna utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör!

Vi tar åtar oss även andra typer av uppdrag inom städ som till exempel flyttstädning, hemstädning, golvvård och fönsterputs. Kontakta oss för att få reda på mer om våra tjänster!

CHECKLISTA

Kom igång med Veckostädning
Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller hembesök för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.
Boka nu

© 2024 SR Proffs AB - All Rights Reserved

Öppettider:
Mån – Fre 8:00 – 17:00

Adress:
 
Lättingebacken 32,16362 Spånga