Loading

MATT & TEXTILTVÄTT

En matta behöver skötsel för att vara riktigt vacker och hålla länge. Vanlig dammsugning tar bort mycket damm och smuts som finns i mattan men den tar inte bort allt. Därför är det bra att med jämna intervall rengöra mattan ordentligt.

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret till vänster så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Mattvätt i Stockholm

Det är långt ifrån alla mattor som går att köra i tvättmaskinen – tyvärr. Både storlek och material kräver en helt annan omsorg när man vill att mattorna ska komma till sin rätt. Vi har professionell utrustning som vi tar med hem till dig så att vi kan rengöra din heltäckningsmatta eller dina lösa mattor på plats. Förutom att ta bort damm och smuts, kan vi få bort många svåra fläckar. Resultatet blir en ren och fräsch matta som är fri från smuts, kvalster och bakterier – och som håller sig snygg längre.

18566-städhjälp

Nöjd kundgaranti

Vi erbjuder alla de tjänster du kan tänkas behöva inom byggstädning och det går bra att bygga ihop skräddarsydda lösningar baserade på dina önskemål. Ibland vill man t ex endast ha hjälp med slutstädningen, men ibland behöver man även assistans med fönsterputsning och bortforsling av sopor. Hos oss kan du sätta ihop en tjänst helt anpassad efter dina behov.

Kom igång med Veckostädning
Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller hembesök för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.
Boka nu

© 2020 SR Proffsen - All Rights Reserved

Öppettider:
Mån – Fre 8:00 – 17:00

Adress:
 
Lättingebacken 32,16362 Spånga